Welkom bij Partybus Rotterdam, het adres waar u een geweldige feestbus kunt huren voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, festival, kampioensfeest, bruiloft, verjaardag, familiedag, etc! Bij Eventliner bent u verzekerd van de meest bijzondere en gezelligste feestbussen van Nederland!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

Wij geloven dat het feest moet beginnen op het moment dat de gast de feestbus instapt! Onze chauffeurs zorgen er voor dat de heen- en terugreis een verlengstuk zijn van het uitje. Een feestbus huren is dus nog nooit zo leuk geweest!

Welke Feestbus huren?
U kunt bij Partybus Rotterdam een feestbus huren op maat! Wij beschikken over diverse sfeervolle feestbussen. Ook kunt u kiezen uit standaard en luxe partybussen. Onze luxe partybussen beschikken naast de standaard faciliteiten ook over een toilet, dvd installatie en karaoke apparatuur. De bussen kunnen worden gebruikt als partytbus, feestbus of discobus.

Onze professionele geluidsinstallatie, rookmachines, lasershows, partyverlichting en cooling (die is voorzien van een ruim assortiment aan gekoelde dranken) zorgen voor de perfecte sfeer om het feest mee te beginnen of te eindigen. Daarnaast beschikken de feestbussen ook over ruim opgezette zitplaatsen, die tegenover elkaar zijn geplaatst en voorzien van tafels. Deze opstelling komt direct ten goede aan de sfeer tijdens de reis.

Voor elke soort reis kunnen wij de feestbus aanpassen, denk hierbij aan: bedrijfsfeesten, bruiloften, carnaval, themafeesten, verjaardagen, etc. Vertel ons uw ideeën en wij regelen de rest. U kunt ook contact met ons opnemen om juist ideeën op te doen. Wij hebben legio mogelijkheden om de reis nog meer af te stemmen aan uw wensen. Wilt u liever alles verzorgd hebben dan kunt u bij Partybus Rotterdam terecht voor compleet verzorgde evenementen!

Daarnaast maakt onze chauffeur op aanvraag een leuke groepsfoto van de hele club als aandenken aan een geslaagd feest. Het feest begint in de Eventliner feestbus! Voor verhuur van onze feestbussen kunt u een offerte aanvragen. Wees er snel bij want de bussen zijn op veel dagen snel uitverkocht!

Waarom Partybus Rotterdam?

  • Één groot feest!
  • Enthousiaste en gezellige chauffeurs
  • IJskoud drankassortiment
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Rookmachines
  • Waanzinnige lasershows
  • LED- (disco) verlichting
  • Groepsfoto op aanvraag
  • Zeer stijlvolle Touringcar
  • Airconditioning

Partybus Rotterdam op Facebook!
U kunt onze facebook pagina bekijken via www.facebook.com/eventlinertours. Like onze facebook en blijf op de hoogte van Eventliner Partybussen.

Feestbus huren bij Partybus Rotterdam.
Wij streven er altijd naar binnen 24 uur een reactie te geven op uw aanvraag. Vaak ontvangt u vrijwel direct een geheel vrijblijvende prijsopgave!

Voelt u zich vrij om ons te bellen op 010 – 261 41 61 waarbij u direct een prijs kunt aanvragen bij één van onze medewerkers.

Al onze feestbussen worden verhuurd inclusief chauffeur.
Onze chauffeurs zijn ervaren en gemotiveerd, zij zijn graag uw gastheer tijdens de rit.